کشتی تحریم‌شده ایران در بندر برزیل پهلو گرفت پارلمان اسپانیا تحریم تسلیحاتی صهیونیست‌ها را تصویب کرد مازندران اولین شهردار زن را به خود دید وقوع انفجار مهیب در دمشق (۱۶ مهر ۱۴۰۴) ارزیابی سی‌ان‌ان از مذاکرات آتش‌بس غزه در مصر اتحادیه اروپا خواهان ازسرگیری همکاری ایران و آژانس شد انتقاد تند لاوروف از بازگرداندن تحریم‌های ایران پارلمان ترکیه حملات اسرائیل به ناوگان صمود را محکوم کرد افسانه نادری‌پور، عضو کمیته مشورتی شورای حقوق بشر سازمان ملل شد واکنش مکرون به آزادی شهروند فرانسوی بازداشت شده در ایران پوتین وارد دوشنبه شد (۱۶ مهر ۱۴۰۴) حملات مقاومت به مواضع نظامیان اسرائیلی در شمال‌غرب و جنوب غزه عملیات قسام برای اسارت نظامی اسرائیلی | «وزیر جنگ» در منطقه بوده است ایران زندانی فرانسوی را آزاد کرد (۱۶ مهر ۱۴۰۴) شمار تلفات ارتش پاکستان در حمله تروریستی امروز به ۱۷ نفر رسید (۱۶ مهر ۱۴۰۴) انهدام کارگاه پهپادی اوکراین در خرسون (۱۶ مهر ۱۴۰۴) برگزاری جلسه پیگیری طرح‌های افزایش تولید انرژی با حضور پزشکیان رزمایش نظامی بزرگ ونزوئلا در واکنش به تهدیدات آمریکا ترامپ خواستار بازداشت شهردار شیکاگو و فرماندار ایلینوی شد انتخابات شورا‌های شهر و روستا الکترونیکی برگزار می‌شود؟ (۱۶ مهر ۱۴۰۴) اردوغان: اسرائیل از طریق خونریزی و قتل عام نمی‌تواند به چیزی دست یابد حضور وزیر خارجه آمریکا در نشست اروپایی-عربی درباره غزه صد‌ها نفر از گارد ملی آمریکا به شیکاگو اعزام شدند (۱۶ مهر ۱۴۰۴) گفت‌وگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و ترکمنستان (۱۶ مهر ۱۴۰۴) روسیه به ایران پیشنهاد برگزاری رزمایش مشترک در دریای خزر را ارائه کرد معاون وزیر امور خارجه روسیه: در صورت آزمایش هسته‌ای توسط آمریکا، مسکو هم اقدام می‌کند
سرخط خبرها

سرلشکر باقری: تجهیزات نظامی ایران می‌تواند در اختیار عمان قرار گیرد| حضور بیگانگان در منطقه تأثیری جز ناامنی ندارد

  • کد خبر: ۱۱۷۹۷۳
  • ۳۰ تير ۱۴۰۱ - ۱۰:۳۸
سرلشکر باقری: تجهیزات نظامی ایران می‌تواند در اختیار عمان قرار گیرد| حضور بیگانگان در منطقه تأثیری جز ناامنی ندارد
سرلشکر باقری در دیدار فرمانده نیروی دریایی عمان با بیان اینکه حضور بیگانگان در منطقه مشترک دو کشور تأثیری جز ناامنی ندارد، گفت: تمام امکانات نظامی به نمایش درآمده در نمایشگاه وزارت دفاع می‌تواند در اختیار عمان قرار گیرد.

به گزارش شهرآرانیوز، دریابان «سیف بن ناصر الحربی» فرمانده نیروی دریایی سلطنت عمان با حضور در ستاد کل نیرو‌های مسلح جمهوری اسلامی ایران با سردار سرلشکر پاسدار «محمد باقری» رئیس ستاد کل نیرو‌های مسلح کشورمان دیدار و گفتگو کرد.

سرلشکر باقری در این دیدار، با اشاره به اهمیت روابط نظامی دو کشور اظهار داشت: ایران و عمان از دیرباز دارای روابط نظامی مطلوب بوده‌اند و امروز نیز این روابط در ابعاد مختلف در حال گسترش است.

وی با اشاره به روابط سیاسی دو کشور عنوان کرد: بحمدالله سیاست‌های کشور عمان متعادل است و امروز هماهنگی لازم در حوزه‌های سیاسی و فرهنگی بین دو کشور وجود دارد. در مسائل مربوط به امنیت منطقه و سایر موارد هم سیاست‌های دو کشور، هماهنگ و همسو است.

رئیس ستادکل نیرو‌های مسلح گفت: تنگه هرمز و دریای عمان به‌عنوان منطقه مشترک برای هر دو کشور دارای اهمیت حیاتی است و یکی از زمینه‌های همکاری نزدیک دو کشور محسوب می‌شود؛ همچنین امروز ناوگان‌های ما در سواحل دو کشور رفت و آمد دارند و ما از نیز از میزبانی شما نسبت به شناور‌های نیروی دریایی ایران در بنادر عمان قدردانی می‌کنیم.

سرلشکر باقری با بیان اینکه حدود ۱۶ سال است که روابط بین نیرو‌های مسلح دو کشور در قالب ارتباط مشترک ادامه دارد، افزود: به‌طور منظم جلسات و رفت و آمد‌ها برقرار است و ثبات نظامی دو کشور حکایت از نزدیکی علائق دو کشور است.

وی خاطرنشان کرد: جمهوری اسلامی ایران در راستای توسعه روابط با کشور‌های همسایه گام برمی‌دارد و به همین جهت، ما در حوزه روابط دو کشور به‌ویژه روابط میان نیرو‌های مسلح دو کشور هیچ‌گونه محدودیتی قائل نیستیم.

رئیس ستاد کل نیرو‌های مسلح گفت: کمیته‌های سه‌گانه‌ای که در جهت کارگروه روابط دو کشور فعالیت می‌کنند، امروز وضعیت مطلوبی دارند و در ماه‌های اخیر دو اجلاس در تهران و یک نشست در کشور عمان برگزار کرده‌اند که این روابط می‌تواند روز به روز توسعه بیشتری پیدا کند.

سرلشکر باقری افزود: جمهوری اسلامی از ظرفیت‌های عمده‌ای برخوردار است که خصوصاً در حوزه صنعت دفاعی و روابط نظامی هیچ‌گونه محدودیتی برای ارتباط وجود ندارد و تمام امکاناتی که در نمایشگاه وزارت دفاع مشاهده کردید، می‌تواند در اختیار شما قرار گیرد.

وی بیان کرد: دو کشور در حوزه مقابله با تروریسم و دریانوردی از تجربیات ارزشمندی برخوردار هستند و می‌توانند با تبادل تجربه، زمینه ارتقای توان رزمی و دریایی را ایجاد کنند و ما از توسعه روابط در حوزه‌های مختلف استقبال می‌کنیم.

سرلشکر باقری گفت: نیروی دریایی ارتش ما سال‌هاست که با اعزام ناوگروه‌هایی برای برقراری امنیت در شمال و غرب اقیانوس هند و دریای سرخ تلاش می‌کند و تجربیات خوبی کسب کرده است؛ همچنین در چابهار یک مرکز امنیت دریایی را در حال تأسیس داریم و از حضور شما در این مرکز و همچنین برگزاری رزمایش‌های مشترک نیز استقبال می‌کنیم.

رئیس ستاد کل نیرو‌های مسلح با اشاره به حضور بیگانگان در منطقه تأکید کرد: به‌طور قطع حضور بیگانگان در منطقه مشترک دو کشور تأثیری جز ناامنی ندارد و قطعاً گسترش روابط نظامی ایرن و عمان در امنیت‌بخشی منطقه به نفع ملت‌های منطقه به‌ویژه مردم دو کشور است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->